Kategorier: Planer & roligheter

Sista veckan på Move & Walk är snart avklarad, whoho! :-) Vi skulle filmat på  fredag men då skulle vi bara åka ner för 20min för då är det ingen träning och det är ju onödigt så jag blir filmad i morgon. Dagen innan jag skulle träna på M&W så filmade de mig och nu blir det uppföljning. Man får göra avtryck på sina händer där sista dagen så det är händer överallt där inne, jag gjorde min där när jag var liten när jag tränade men vi hittar inte min, kanske så har mitt namn eller året försvunnit, för de står under handen. Så det ska vi göra i morgon också.

Nu över till något helt annan… Du vet jag pratade ju om att Peppe har sålt husvagnen och att vi skulle hyra en uppe i Bohuslän på campingen Ramsvik. Det har vi gjort nu och vi åker på lördag whoho! Så roligt, jag ser framemot det så mycket. Vi får havsutsikt. Det är första gången vi har med broder i en husvagn. Vi har tittat på bilder på Ramsviks hemsida, det ser jättemysigt ut. Extra på husvagnar då, de ser jättemysigt ut. Det ska bli så roligt. Det kanske kommer ut någon videoblogg där och ja, jag kommer att blogga under veckan och lägga ut lite bilder och så, så håll utsikt. Som sagt så har jag ingen Move & Walk på fredag så då ska vi packa och greja också är det Markos sista dag på jobbet innan sommaren och pappaledigheten så vi kanske ska åka till stan och möta han och fira han med att äta lite gott. Det ska bli så mysigt och jag ser fram emot det så! Jag fyller år också nästa vecka när vi är i husvagnen, whoho! Mysigt, det är så mysigt att veta att man har en eller det är ju två dagar kvar innan vi åker hem, så man inte åker hem på  sin födelsedag, utan man har två nätter och kvällar kvar, det är mysigt! Vi ska vara där från lördag till lördag alltså en vecka. Om du vill gå in på Ramsviks hemsida och se bilder på husvagnar, stugor och läsa om det, gå in då på: www.ramsvik.nu  

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *