Kevin på middag

I fredags åkte jag hem med taxin till mamma, Marko och Elliot. Till middag beställde vi hem mat, jag och mamma tog sushi, det var gott. Sen vid sju-tiden skjutsade manna mig till pappa för jag ville ha Idolmys med de. Pappa var hemma själv med grabbarna, eftersom Jenny var iväg. Så när jag kom dit slängde vi oss i soffan och kollade på Postkodmiljonären och sen Idol. Sen gick grabbarna och la sig efter en stund och sen fick jag och pappa lite egentid, det var mysigt – vi satt och kollade på Idol tillsammans. Lite senare kom Jenny hem och då satt vi och pratade om hur hon hade haft det.

På lördagen kom mamma och Elliot vid tolv för Elliot skulle leka med Lancen. Medans de lekte åkte jag och mamma till Knalleland och fixade några grejer. Där träffade vi Olivia och Ann, lustigt. Så då gick vi och åt lunch med de och snikne snackade lite. Sen åkte vi och hämtade Elliot innan vi åkte hem. Jag  hade bjudit hem Kevin på middag igår, så vid fyra tiden kom han hem till oss. Vi satt och snackade i baren med lite förät och mamma och Marko stod och lagade mat, det var trevligt. Det blev tapas igår, så mycket mat det blev! Det var så mysigt att Kevin kom och åt tapas med oss, vi hade det så trevligt. Maten var så god! Jag älskar tapas – smårätter! Sen lekte Elliot med Kevin i typ en och en halv timma, jag var också med, men Kevin var hans idol igår! :=) De lekte med bilar, bilbanor och byggde hus och grejer. Elliot pratade och sprang och höll på hela tiden, han tyckte det var jätteroligt med Kevin :). Sen gick Elliot och la sig och jag och Kevin fick efterrätt, det blev marängswich, det var gott. Så vi satt bara där och snackade vid köksbordet innan Kevin gick hem. Det var en jättetrevlig och mysig kväll!

Så mycket god mat!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *