Klippa på Vivoga

imageimage

Titta iår klippte jag mig på Vivga jättemysigt ställe. Vi fick vännta en kvart 20min, men det gick bra ! Vi var där föra gången med men då klippte de mig inte så kort! Jag brukark ju å ss min privata frisör Annelie Eva Grimm men hon ville att jag skulle klippa mig hos en riktig frisör. Fint va?

Igår gjorde jag det.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Klippa på Vivoga

 1. Annika Adelborg says:

  Så snyggt Alice! Du är verkligen modig som vivogar klippa en ny frilla, själv är jag feg när det kommer till att klippa av håret, har haft page flera gånger i livet, det är ju en klassiker alltid snygg!
  Kramar till dig! Ses vi hos Olivia på söndag?

 2. Alice says:

  Tack! Jag vi syns på söndag ja:)

 3. Annika Adelborg says:

  Roligt:-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *