Kompishäng och utvecklingssamtal

I tisdags var jag med Kevin på förmiddagen, vi gick en liten promenad fast det var så kallt så jag och Kevin spelade in några videos inomhus. Efter det åt vi lunch tillsammans. Sen på eftermiddagen var mitt utvecklingssamtal, det gick bra. Jag har förbättrats i nästan alla ämnen så det är skönt att veta att mitt kämpande och pluggande gör någon skillnad. Efter utvecklingssamtalet gick jag till bussen med min nya rullstol själv, för att jag skulle träffa Mathilda i stan och snacka lite. Vi gick och fikade på Espresso House. Sen gick vi lite i stan och jag handlade mina första julklappar. Tiden sprang iväg helt plötsligt så Mathilda följde mig till bussen också åkte jag hem. Det var en mysig eftermiddag.

I onsdags hade jag inget planerat på hela dagen. Det var faktiskt lite skönt på förmiddagen men på eftermiddagen blev det lite långtråkigt, krypta i kroppen lite. Jag kunde inte gå ut heller eftersom det spöregnande och var mörkt, så jag blev lite slö på eftermiddagen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *