Kvällspromenad ute på landet

I söndags gick jag, Kevin och hans granne på en kvällspromenad. Vi gick från sju till kvart i nio, nästan två timmar. Det var så härligt, riktig sommarkväll. Varmt var det också. Vi gick en rejäl runda. Vi gick runt hela nymansängar. Skit vad fint det är där uppe när kvällssolen står på. Det är ängar över allt med stora fällt och med jättefina lantliga hus. Det är som på landet. Jag älskar ju landet, så den kvällspromenaden var magiskt. Vi gick över en äng, det var väldigt somligt! Vi träffade på får också och såg ett jättefint lamm! Helt otroligt att vi har en sån fin miljö i Sandared tycker jag! Vi hade det supermysig och roligt. Det var verkligen en härlig slut på helgen. Sen kvart i nio när vi kom hem så duschade jag och gick och la mig. En underbar kvällspromenad!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *