NP i Engelska

Igår (tisdags) hade jag nationella i Engelska. Först var det läsförståelse och sen klockan halv 11 så skulle vi ha hörförståelsen. Men det var så stressigt, för jag hade typ tre fyra texter att svara och läsa på och jag höll på med den första texten länge. Men Mari sa att jag kan ta hörförståelsen efter jag har gjort färdigt läsförståelsen, vilket var skönt för då slapp jag stressa. Jag är väldigt nöjd, jag svarade på alla frågor och det var ganska lätt. Sen gick jag och åt lunch efter fyra timmar prov. Sen fick jag göra hörförståelsen, den var lite svårare än läsförståelsen eftersom att det gick så fort så jag behövde vara beredd hela tiden på vad de sa och hinna skriva det också. Den tog väldigt lång tid, men jag svarade även där på alla frågor, vilket jag är nöjd över. Sen åkte en trött men nöjd Alice hem. På torsdag är det uppsats delen i Engelska som gäller.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *