Gymma med mamma

Igår åkte jag, mamma och Elliot ner till gymmet. Det finns barpassning där, vi har aldrig provat det med Elliot. Men igår gjorde vi det för jag och mamma ville träna tillsammans. Den som hade barnpassningen går i min pararellklass, hon är så gulligt överlagt, men jättesöt med barn. När vi kom tillbaka från våran träning så satt hon och lekte med Elliot för han var kvar sist, han ville inte gå hem, bra betyg, och när vi var på väg hem så frågade han när vi skulle till gymmet igen. Jag och mamma körde bara lite i gymmet, vi har inte gammat ihop någon gång så det var kul. Först gick vi på löpbandet i 15 minuter sen körde vi lite rood och sen testade vi några ben”maskiner”. Sen det sista hjälpte mamma mig så jag fick testa crosstrainer, det har jag aldrig testat, men det gick bra, det var väldigt kul. Man kan ju köra både armar och ben, men det blev för krångligt för mig så jag körde bara benen. Vi körde alla tre maskinerna igår, bra träning. Sen efter 50minuter i gymmet gick vi och hämtade Elliot. Eftersom att det gick så bra med Elliot på barnpassningen så öppnar detta stora möjligheter för mig och mamma att träna tillsammans, vilket är så roligt. Det var hyllning till Avicii igår med så träningscentret körde hans låtar i gymmet, sorgligt att han är död, tycker jag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *