Att be om sugrör på resturang

När jag alltid är på resturang så ber jag alltid servitrisen om ett sugrör. De tittar inte snett såklart men undra vad de tänker, för de ser ju att jag stor. De säger bara självklart, vilket är skönt. Hoppas de inte tänker ”vad barnslig hon är”, men det tror jag inte, men jag är lite nyfiken på vad de tänker. Ibland säger någon annan till om det istället för mig eftersom att jag kanske glömde det, men då känns det inte så konstigt. För då kanske servitrisen tänker ”att om föräldrarna ber om det till sin dotter så kanske hon verkligen behöver det”. Men ibland om vi har glömt sagt till om det så kommer de med ett sugrör ändå, vilket är bra. Men det är iu lite drygt om de inte gör det också får de gå tillbaka en gång till för att hämta ett sugrör till mig. Lancen och Hamilton brukar få varsitt sugrör när vi är på resturang, också brukar vi då säga två sugrör till de här killarna här och ett till denna tjejen, jag tycker det är lite roligt faktiskt, än fast det inte är det! Jag behöver ju detta sugröret för att inte spilla dricka över hela mig. Jag bryr mig faktiskt inte vad folk tycker och tänker om det. Plus att när jag inte dricker med sugrör måste jag koncentrera mig på att dricka istället för att njuta av drickan :-). Nu har jag faktiskt lärt mig att ha med mig sugrör i väskan varje gång som jag ska ut någonstans. Därför är det bra med flaskor med pipgrej på (eller vad det heter), för sånt går bra för mig och det använder ju folk som kan dricka ur vanliga glas också.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *