Förvånat mig själv på NP

Idag (torsdags) hade jag nationella prov i Engelska del 2, uppsats delen. Jag var extra nervös över uppsatts delen, jag var rädd för att jag inte skulle komma på ord och så eftersom att man inte får söka upp ord, men jag fixade det jättebra. Jag är väldigt stolt över mig själv om man får säga det så, orden bara kom på engelska när jag skrev. Jag är så nöjd! Det är så skönt att de engelska NP är över nu, för de har jag varit extra nervös över. Det vi skrev om var hur tonåringars liv ser ut idag och vad som är viktigt för en tonåring för att de ska må bra, tips typ. och hur jag tror att tonåringars liv kommer att se ut i framtiden, också fick man välja tre alternativ/förslag att skriva om. Jag valde att skriva om sport, hälsa och vänrelationer, att varför det är viktigt för en tonåring. Det brukar vara rätt vardagliga ämnen man ska skriva om, och det var bra att det var detta ämnet för det kände jag verkligen att jag kunde utrycka mig bra på engelska. Max var 500 ord som man fick skriva och jag skrev 500 ord :). Jag blev förvånad över mig själv att jag kunde så mycket engelska.

Sen kunde jag inte åka hem för att jag har konfa i Sandhults i eftermiddag till klockan fem. Det blir en lång dag för en trött Alice.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *