Hur förbereder jag mig?

När jag ska ha nationella prov så förbereder jag mig dagen före väldigt mycket. Först gör jag något jag gillar typ umgås med familjen eller med Kevin. Eller så lägger jag mig i sängen och tittar på någon utav mina serier. Jag vilar helt enkelt. Sen äter jag god mat med familjen, efter det duschar jag och tvättar mig och borstar tänderna direkt efter maten så jag har det gjort. Efter det lägger jag mig i sängen igen, tittar på Wahlgren med mamma, tittar på något själv, läser böcker eller bloggar, det beror på. De dagarna går jag och lägger mig halv nio istället för nio för att kunna somna klockan nio när min insomningsapp slutar förhoppningsvis (helst vill jag somna innan nio), för att vakna utvilad och pigg. Dessutom går jag upp exakt klockan sju för att få sova och vila upp mig lite extra länge på morgonen. Jag tvättar även ansiktet för att vakna till extra mycket. Äter ordentligt med frukost. Sen får jag ju bra med luft på köpet eftersom att jag åker Elon ner till skolan.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *