Långis till stranden

SAMSUNGSAMSUNGIdag var vi ute och gick en lång promenad, först ner till stranden och sen en långis till hem. Vi stranden fika vi vi två stolar och jag i min rulstol. De hade flygit upp is flak från snön i olika format så efter kaffet sparka jag på de så vissa låsna och visa inte, gort av is. Längst ner var de is kulturel som jag tog upp till mamma och Marko när de tittade på mig. Ibland fick jag jätte stora, de sista fick jag de och då la vi den framför oss i ett hål framför oss så fick de smälta. Sen gick vi och då började ju så klart Marko hoppa på de, som vanligt när vi ska gå!:) De var coolt och mysigt!:) Nu är de könt att vara hemma!:)

Bookmark the permalink.

2 Responses to Långis till stranden

  1. sisko says:

    ni är så coola så….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *