Lätt hjärnskakning igen

Anledningen till varför jag inte har bloggat på ett tag är för att i onsdags morse när jag skulle gå in i klassrummet så snubblade jag på mina fötter och ramlade på golvet och slog i huvudet. Det kändes som min hjärnskakning som jag fick för ungefär två årsen eller vad det är nu. Men jag och Helen gick in till deras arbetsrum där bara Jonas satt och vi pratade lite, sen gick jag och vilade rätt länge kändes det som i ett rum bredvid skolsyster, för jag behövde det, och jag var trött efter att jag  ramlande. Sen satt jag och Helen i arbetsrummet igen, själva, för jag skulle få åka hem, Helen kände att hon ville att jag skulle hem. Det dunkade och gjorde ont efter att jag hade ramlat hela tiden. När jag kom hem så sov jag lite, det brukar jag aldrig göra på dagen. Marko ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att jag inte skulle inte titta på något skärm, så jag kunde ju inte blogga, också sa de att jag bara skulle villa och om jag började må jätteilla så skulle vi ringa igen. Jag mådde ju lite illa på kvällen och så, men det var ingen fara. Helen sa också att vi får se om jag kommer imorgon alltså på torsdagen, och om jag inte gjorde det så behövde jag inte vara stressad för skolan, så det var ju skönt att höra. Pappa kom med en tidning och lite choklad på kvällen, så det var ju snällt. Vet du när jag åt lunch i onsdags efter att jag hade kommit hem? Klockan fyra, du vet jag var inte så hungrig, och på kvällen åt jag nästan inget ting alls, det är absolut inte likt mig! :D

Jag stannade hemma igår, och det var skönt att vila sig lite då, mitt huvud dunkade då med, men inte lika mycket som det gjorde i onsdags kväll och dag. Så det var skönt. Helen sa att de andra i klassen frågar hur det är med mig, Helen kunde inte svara på det för hon visste ju inte, men jag tyckte att det var sött att de undra hur det var med mig. På morgon när jag vaknade så mådde jag lite ila, men det gick över sen, så det var skönt.

Jag sa att jag siktar på att gå till skolan på fredag, och det gjorde jag. Marko och Elliot körde mig till skolan idag, det var ju snällt, om jag skulle vara hemma idag så var taxin iallafall avbokad på morgonen. Men jag har haft en bra dag idag. Riktigt gött med fredag och helg nu, tycker jag, och huvudet är jättebra idag.

I torsdags så var jag helt slapp och trött på morgonen och på förmiddagen, låg bara i soffan på förmiddagen, för att jag var trött och för att det dunkade/gjorde ont i huvudet. Men sen på eftermiddagen och kvällen så var huvudet mycket bättre och då var jag piggare, så det var ju skönt. Jag ramlade halv nio på onsdagen och Marko hämtade mig ungefär tio, för vi fick titta hur det var med mig först och lite så. Mina glasögon blev lite snea, men nu är de bättre, lite snea fortfarande men inte så farligt.

Jag orkade inte göra en video i måndags eller tisdags, för i tisdags så var vi ute på kvällen på vår sista runda jag och mamma för att lämna ut de två sista jultidningsklapparna, det är skönt att ha det klart, och pengarna är inne också, så får jag min iPad Air Guld snart! ;) Spännande! :) Jag kommer visa den på bloggen när jag har fått den, jag lovar! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *