Vad har jag hittat på?

I onsdags så gick jag då till the school som sagt, det var jätteroligt att träffa alla igen. Det var förstås tråkigt att missa badet i tisdags, men, men sånt är livet! På torsdagen åkte jag till pappa, men jag, Jenny och Lance hade lite egen mys för pappa var i väg och kom hem i fredags eftermiddag. Det var mysigt att ha en mysig tjejkväll + en kille, vi tittade på tv och åt god mat. I fredags så hade vi fredagsmys med Idol här hemma allihop, det var mysigt. 

Igår rörde jag mig inte ur fläcken, chillade i soffan och tittade på en film och på tv hela dagen i det gråa regniga höst rusket, myspyss, det var gött! På kvällen så tittade vi på ’Så mycket bättre, om vi är tillsammans’ jippi! Det var bra. Idag firade jag min älskade pappa på farsdag, vi chillade bara. Men sen hängde jag med Jenny och Lance till Knalleland för att vi skulle fixa några grejer, och sen åkte vi hem till Jennys pappa och myste lite där med alla hundarna, det var mysigt. Nu har jag duschat och ska bara ha en härlig kväll nu. Hoppas att ni har haft en bra farsdag och får en härlig kväll! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *