Life update

Jag är lite oaktiv på bloggen på veckorna, ni vet I am a busy women, haha, det är för att det är mycket i skolan och sen när jag kommer hem så är jag trött och jättehungrig (blev ni förvånade ni som känner mig att jag är hungrig :)). Men nu tänkte jag berätta lite vad som händer i mitt liv, det är inte något speciellt men ni får läsa om ni vill.

I torsdags hade vi en gymnasiedag för alla nior. Där alla gymnasium i Borås höll föreläsningar i olika klassrum, även om jag vet vad jag ska välja så var det ändå kul att lyssna, bra sätt för de som inte vet. Ljud&Bild (LBS) skolan var där, den jag var intresserad av innan jag hörde talas om Riksgymnasiet. Det jag gillar med LBS skolan är att den är så liten och familjär, alla känner alla, vilket jag gillar. När man kommer in där också så är det heltäckningsmatta så man går i strumpor hela dagarna vilket låter så mysigt och då blir det mer dämpad ljudnivå. Och jag älskar att den skolan är så liten…beslut ångest direkt! :) Men jag tror ändå att Riksgymnasiet är det bästa för mig, en orsak är att på LBS Grafik design media som jag vill gå, där är det mycket rita och måla, för mig saknas =-tecknet mellan Cp-skada och måla, det funkar inte. Vi ska till Göteborg på fredag, vilket ska bli så spännide, jag, mamma och pappa ska dit.

I fredags fick jag reda på mitt tyska prov som vi gjorde för två veckor sedan. På en del på provet skulle vi skriva en perfekt text, och den måste man klara för att nå målen. Det var bara tre som hade blivit godkänd på den delen, och jag var en av de, jag är så himla glad över det, min lärare sa att min text var jättebra :), att jag var en utav de tre med 22 i tyska klassen. Det var en bra start på helgen. Om man bara går in med rätt inställning så klarar man de mesta, tror jag.

Igår var jag hos Carola och hälsade på henne, det var mysigt. Först åkte vi till Burger King och åt lunch, till efterrätt tog jag mjukglass med Oreo smak, så gott. Sen åkte vi till hennes och några andras Attlee och kollade på hennes fina tavlor för där har jag aldrig varit. Jag fick en jättefin tavla också. Sen åkte vi hem till henne och tjatade mycket om massor innan hon körde hem mig.

Idag har jag bara chillat, läst ut en bok och varit med Kevin.

Jag har haft en jättebra helg, hoppas ni också har det bra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *