Liseberg med en galen Alice

Alice på Lisebergtåget från Lisebergtjärnvinst igen på LisebergIgår var jag, mamma och Einar (2 år), Hille, Anders Jonas (ungdom) på Liseberg, Jätte roligt, Marko var på Kik off. Jag och mamma åkte tåg ditt och tillbacka med min rullstol. På väggen ditt satte vi hos på 6 sätten och drack Fanta, jag la mig lite på sätten. På väggen hem satt vi i ett jättemysigt tåg som hade en helt bord. När vi kom fram till Liseberg så bara för jag satt i rullstol så fick vi gå in till Liseberg utan att stå i långa kön också fick vi gå före i kön när vi skulle åka grejer. Då fick ju inte åka med Hille oh Einar så vi gick bara före i en kö. Hille och Einar åkte mest med oss. Anders åkte lite själv med Einar, men jag, Einar, Anders och mamma åkte kaffekoppen.  Sen spelade jag och mamma på ett ljul, ingen vins. Sen vann jag på m&m`s sjärnvinst, Marko bara vin inget nu på Liseberg också gjorde vi det. Marko älskar m&m’s. Det var gör mycket folk. Sen fick vi vänta typ 58min på vårat tåg men sen åkte vi hem med tajmat från Sandared och gick hem. Jag köpte en mössa i Lisebergsaffären en vit mössa som det står 033 på, coolt. Den svartvita bilden på jag och mamma åkte tåget hem. Jag fick hålla m&ms:en på mig på min rullstol.

Bookmark the permalink.

One Response to Liseberg med en galen Alice

  1. Daniel says:

    Det är tredje gången i år som du får en stjärnvinst, det är nästan för bra för att vara sant! Du som har sådan tur kanske skulle börja spela på Lotto? ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *