Lyxig Spaupplevelse

Förra lördagen passade jag mina brorsor som ni kan läsa om i mitt förra inlägg om ni inte har gjort det. På söndagen skulle jag och Jenny lyxa på Jecy´z spa som pappa hade så snällt fixat åt mig och Jenny för att jag tog hand om killarna. Jenny var där på lördagen också fast med tjejerna så det blev dubbelspa för henne förra helgen. Pappa berättade det för mig den helgen som jag var hos de i februari och jag blev väldigt glad och tyckte att det var gulligt att han fixade det till mig som tack för hjälpen för att jag passat killarna, nu var det ju bara ett rent nöje för mig att passa de men ändå snällt av pappa att tänka så, och jag som älskar spa.

Det är ett lyxhotell som ligger jättehögt upp i en byggnad så då kan ni tänka er den utsikten ut över Göteborg. Så jag såg verkligen fram emot den upplevelsen men såklart att spaa lite också då jag älskar att spaa och att få vara där med Jenny.
Jenny och jag hade lunchspa, så mellan klockan 12 och 15 fick vi vara där. Det var ett superfint hotell, vi åkte upp till själva spaat för att byta om. Man fick välja att äta lunch först eller spaa först, det var egentligen lite tidigt för lunch men han sa att det var lugnast i lunchavdelningen som då så då tog vi lunchen först.
Lunch-och bar restaurangen var ju helt magisk, så fin och mysig miljö med en brasa i mitten på restaurangen och så fräscht, luftigt och stort och utsikten ska vi ens inte prata om, så himla mäktigt, det kändes verkligen så lyxigt!

Det mysigaste var ju att sitta och äta lunch i sin spamorgonrock! :) Jag tog en jättegod och fräsch apelsinjuice och Jenny och jag åt någon slags chickentaco.
Sen var det dax för spa. Först gick vi till en pool, den var inte så jättevarm men bara go och vara i. Det fanns även en relax som vi gick upp till men mest bara för att titta, det var så fint och vilken utsikt.

Utsikten från relaxen!
Mysig eldstad i relaxen!

Efter det gick vi till en annan pool som var varmare, det var så skönt att bara vara där och samtidigt titta ut över Göteborg och en magisk utsikt! Där fanns också en torr bastu och en ångbastu som vi bastade i.
Det var så härligt alltihop och jag kände verkligen hur varje muskel i min kropp bara slappnade av, speciellt i den varma poolen, jag njöt verkligen varenda minut av den magiska spaupplevelsen!
Tänk 90 minuters massage i torsdags och sen den goa spaupplevelsen på söndagen, CP-kroppen tackar, och jag med! :)

Sen var både jag och Jenny så trötta, jag var så groggy och så härligt avslappnad så jag höll på att somna när vi kom hem! :D Det var en underbar dag, ett härligt avslut på en underbar helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *