Marshmallowgrillning

Snart sommarlov, jag är så taggad! Idag har det inte varit en vanlig dag, vi har haft fotbollsturnering på Sandevi som vi brukar ha innan sommarlovet börjar, det är hela högstadiet. Fast ingen var med och spelade i vår klass, det skulle bli rätt långtråkigt att sitta där uppe. Så vår lärare bjöd med oss till stranden, vi chillade bara där, grillade lite marshmallow och vissa spelade kubb, det var jättemysigt. Sen gick vi upp och åt korv på Sandevi, jag och några andra till tyckte det var så tråkigt där, så jag åkte hem och hämtade min bok med Elon, sen satte vi oss i vårt rum och läste. Sen var det idrott, på vår sista idrottslektion var vi på stranden och lekte lite. Man fick bada om man ville, fast jag doppade bara fötterna. Sen åkte jag hem. Efter en stund när Elliot och Marko hade kommit hem, så åkte vi ner till Elliots förskola för lite sommaravslutning och grillade korv, det var mysigt. Elliot lekte med sina kompisar.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *