Matning kategorin/Mitt handikapp

Varför måste CP hindra än från att klara saker själv ibland? Jag vill också kunna mata Elliot och få hålla flaskan utan att glida, för att min hand är bångstyrig. Det var så härligt den gången jag matade min bror, men sen dess har jag inte gjort det, för att jag vet att det är svårt att hålla och att jag anstränga mig. Jag vill också säga ”jag vill mata min bror”, och få honom i knät och mata alldeles själv med flaskan, också kan mamma och Marko laga mat. Varför kan det inte vara så? Jag vill… Man kan ju alltid öva, men det har inte blivit så känner jag, jag har inte dålig självkänsla alls men jag känner ”varför kan inte jag?” ibland. Men som tur är så tänker jag inte på det så mycket.

Sen blir det grymt när han börjar sitta vid bordet, för då kan jag mata han med skeden, när han börjar med smakportioner.

alice mattar2

Bookmark the permalink.

5 Responses to Matning kategorin/Mitt handikapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *