Mellan de olika familjerna

Jag åkte till pappa i söndags och då skulle vi åka till Göteborg och äta fish and chips men vi gjorde i ordning några mackor med röra i och varmchocklad och gick till andra sidan sjön och satte oss och hade picknick istället, det var ännu mysigare än Göteborg, tyckte jag när det var så fint väder. Sen tittade vi på segelflygplan innan vi åkte hem och hade myskväll, så det var mysigt. Juste, påskharen hade gömt ett jättefint påskägg vid sjön också. :)

påsk söndag1

påsk söndag4

påsk söndag 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårtecken :)

Vårtecken :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår kom farfar, Carin och Mona på besök. Jag fick ju målar grejor av Carin och farfar och jag har målat lite, så vi hade lite vernissage på altanen, det var roligt farfar köpte två tavlor :). Sen åt vi lunch och efterrätt, det var mysigt. Innan de åkte tittade vi på farfars nya bil. Efter de hade åkt så spelade jag  och pappa fotboll och gick en promenad innan pappa körde mig till mamma. Hela dagen var rolig!:)

 

venisage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farfars nya bil

Farfars nya bil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen gick jag, pappa och Jenny en mysig promenad… :)

Bränt gräs :)

Bränt gräs :)

påsk med pappi1

Granens hus...

Grannens hus…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag har vi varit hos kerttu och ätit :). Vi gick till en park och Elliot fick gunga, han njöt, det var härligt att se :) Idag har Elliot fått bada för första gången med farfar och pappa i ett badhus och storasyster tittade på, det var kul och se. Jag byte inte om men jag gjorde i ordning mig själv i omklädningsrummet medans grabbana byte om i herrans, det är sådan skön känsla att klara sig själv :).

 

Elliot badar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *