Midsommar

Hoppas att ni alla hade en fin midsommar igår, fredags! Jag var hos mamma i år! Vi åkte ut till Länghem till Siskos och Görans sommarstuga. Tyvärr var det inte lika fint väder som det var för två årsedan när jag var med då vi var ute hela tiden. Nu fick vi vara inne hela tiden i stugan, det var kallt men mysigt ändå. Mari, Martin och Ulla-Britt var också där och sen kom Kerttu och Tord, så vi var fullt hus. Först fikade vi på övervåningen och killarna byggde lego. Sen lite senare började de med maten. Vi satt i finrummet och åt. Vi åt jättegod mat. God midsommar mat med sill, dill och potatis och gott bröd, det var så gott. Sen åt vi grillat gott kött. Vi satt och hade det mysigt och trevligt. Efter att vi hade ätit så blev det lite tårta. Sisko hade gjort en jättegod jordgubbstårta med grädde, lemoncurd, Filadelfiaost och med choklad uppepå, den var så god. Kerttu hade också gjort en god tårta. Sen myste jag lite med Sisko, Elliot, Ulla-Britt och Mari där nere efter att Kerttu och Tord hade åkt hem. Sen åkte vi hem och Elliot stannade kvar där, för han ville det. Vi åkte hem vid sju tiden så rätt tidigt men vi myste lite hemma innan vi gick och la oss. Det var tomt utan Elliot som vanligt när han är borta över en natt så, men det var och är mysigt att bara vara vi tre i huset ibland.

Tyvärr blev det inte så mycket bilder på bloggen, men mycket fina bilder togs med den stora kameran, men de är svåra att få de nu tyvärr.

Det var en jättemysig midsommar fastän vi inte kunde vara ute! Med mysigt sällskap så spelar inte vädret någon roll! Vad gjorde ni på midsommar?

Hur god???! :) <3

Grabbarna bygger lego! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *