Grattis busskort, ny frisyr

Vi har fått grattis sommarbusskort av skolan som gäller till den 20 augusti. Så vi åker grattis hela sommaren över hela Sverige, till och med med Västrafik båtar sa Jonas.Vist låter det bra? Nästan för bra för att vara sant. Det var egentligen inte det jag skulle prata om i detta inlägget, jag ville bara säga hur fantastisk det är :). Jag åkte buss tre gånger i rad förra veckan. 159 går precis uppifrån oss men den går tyvärr inte på sommaren till stan, bara från stan. Så jag har fått gått hemifrån ner till centrum när jag ska åka buss, det har gått bra men benen har varit stela när jag kommit fram. Iallafall på måndagen och onsdagen så åkte jag bussen in för då var det ju CPU mättningen (om ni missat det inlägget, finns det på bloggen). I tisdags däremot åkte jag in och klippte mig på Vivåga helt själv. Det var en frihet och det var kul. Jag och mamma har samma frisör och hon är jättemysig. Jag ville ha lite kortare hår nu till sommaren, så jag klippte av en rejäl bit. Dels är det skönare när det är varmt och det är lättare att sätta upp. Sen gick jag lite i stan innan jag tog bussen 159:an hem.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *