Brev från RG

Igår fick jag RG brevet som jag skulle få här i sommar. Det de står vilka kontaktpersoner jag kommer ha, när jag har lov och lite så. Det stod också vilket hus jag kommer att bo i på Storås, och jag fick ju önska att jag ville bo jämte hästhagen, men det stod bara att jag kommer att bo i hus nummer två, hur ska jag veta vilket hus det är? Nyfiken Alice nu… Det stod också lite om elevhemmet, om mat, besök och så. Släckningar, vänner och familj får komma och hälsa på och sova över i min lägenhet om de vill, man miste säga till i förväg så alla vet det i huset. Vi i huset kommer ha möten i jämna mellanrum och diskutera hur vi vill ha det eller om något känns fel. Sen kommer vi planera maten varje vecka tillsammans, och om man inte ska äta middag någon gång ska man säga till i förväg. Det stod också att man får hänga upp saker på vägen om man vill, så det var ju bra. Med en taklist eller vad de skrev så att man inte förstör väggarna.

Mamma pratade med en kurator där i veckan angående CSN, och då sa kuratorn att jag var så välkommen, och det ska bli så roligt att jag kommer. Det känns så härligt när de säger så, diet känns genuint! Hon sa även att jag verkar vara en sån go, glad ovh härlig tjej (vi träffades på ett möte när vi var där), det var fint sagt och roligt att höra att man gjort ett bra första intryck.

Bookmark the permalink.

One Response to Brev från RG

  1. Gustaf says:

    Det är underbart att du har kommit in på riksgymnasiet. Lycka till så får vi se när vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *