Vilar upp mig idag

Idag vaknade jag nio, det var så skönt. Det är ganska sent för mig. Jag har vaknat när Elliot och Marko har varit uppe och sen har jag inte kunnat somna om, men idag äntligen. Det beror nog mycket på att jag har fått en mörkläggningsgardin uppsätt nu i mitt rum, så nu blir det inte så ljust i mitt rum på morgonen som det blir med bara en parsien. Idag ska jag chilla och vila upp mig inför helgen. För imorgon kommer en vän till Marko med sina barn på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska vi på middag hos några kompisar, det blir mysigt. Sen på söndag ska vi ha släktkalas för mig, jippi! Mat, tårta och familjekärlek, I love it! Så har vädret slagit om igen, och det är sommar igen, det kommer bli så underbart om vi kan sitta och vara ute på söndag! Sen på måndag fyller jag 16, wohoo! Då ska jag vara hos mormor och morfar hela dagen eftersom att ingen är hemma. Jag ska även sova över hos de söndag till måndag. Vad vi ska göra får ni läsa om sen. Det ska även då bli fint väder, så det är härligt.

Det ända jag har planerat idag är att åka ner till Ica och köpa lunch, för det har jag ingen idag, men det blir ett litet äventyr ändå.

En lösning! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *