Min första sommarlovsdag

Vad gjorde jag på min första sommarlovsdag då? Jo, imorse fick jag gå upp tidigt för att jag och pappa skulle till ortopeden som jag har berättat i bloggen. Det kändes som en vanlig vardag eftersom att jag gick upp i vanlig tid. Jag fick med mig mina ortosskor, de andra skulle de skicka hem sen för att de skulle förhöjas och fixas lite först. Det ska bli skönt att få lite nya, fräscha sommarskor :). Sen åkte vi till pappas jobb och så fick jag vara där en stund, och äta lite frukost, mysigt. Jenny och Lance kom och hämtade mig sen, så åkte vi och shoppade i stan, jag köpte ett fint sommarlinne, sen åt vi lunch med pappa och fikade. Jag vill säga att jag har haft en superbra första sommarlovsdag, det blev äventyr första dagen för mig! :)

Shopping idag! Topen! :)

Fashion: Shopping idag! Topen! :)

Vilken skillnad på skor, fast det är likadana! Haha! :) Titta på reflexerna, på de gamla skorna syns de inte ens! :)

Fashion: Vilken skillnad på skor, fast det är likadana! Haha! :)
Titta på reflexerna, på de gamla skorna syns de nästan inte alls! :) Min gamla sko är utbränd, haha! :)

 

 

Bookmark the permalink.

One Response to Min första sommarlovsdag

  1. Ia says:

    Vilken Toppendag?
    Underbar röd färg, på,dina läckra skor?
    Kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *