SOMMARLOV

Wohooo, nu har jag SOMMARLOV! :D Det känns så skönt! Vi tittade på film och åt godis på vår klassdag igår, sen fick man gå hem om man ville men jag och min kompis stannande kvar eftersom att jag inte hade någon där hemma som kunde hjälpa mig med klänningen. Vi hade ungefär tre timmar innan vi skulle samlas i klassrummet igen, så efter lunchen gick jag och min kompis till Ica och köpte glass, så gott och så somrigt. Efter det satte vi hos i ett litet rum och spelade tre i rad, det var mysigt.

När det började närma sig så byte vi om. Först samlade vi oss i klassrummet och så sa Jonas några ord innan vi gick till Aulan där sommaravslutningen skulle vara. Det var några som sjöng jättefint på vår avslutnig. Det var bara en halv timma, så efter de hade sjungit så pratade rektorn lite och sen var det sommarlov! :D

Vi samlades på gräset vår klass innan vi gick och fick våra betyg. Vi satt och snackade lite med vår mentor innan mamma och Elliot kom och hämtade mig. Mamma gav mig en liten avslutningspresent när vi kom hem, jättefin var den, det var en fin blomma i den och så var det lite ch0oklad. Sen lite senare kom pappa och hämtade mig, han hade med sig thaimat för att fira mig att jag har gått ut sjuan! :) Jag fick en bok av Jenny som avslutningspresent sen också. :)

NU HAR JAG SOMMARLOOOV! :D Jättehärligt är det! Vi börjar jättesent i augusti i år, typ i mitten. Så vi har ett jättelångt sommarlov, 10 veckor har vi, gött! :) När rektorn pratade sa hon att vi hade 72 dagar ledigt :), wohoo! :)

Jag önskar er alla en jättehärlig sommar och ledighet! :)
FullSizeRender

Min bok "Vi måste sluta ses på det här sättet" Författare: Lisa Bjärbo & Johanna Lindbäck

Min bok ”Vi måste sluta ses på det här sättet”
Författare: Lisa Bjärbo &
Johanna Lindbäck

Det blir mycket bloggade från mig i sommar, det kan jag lova!
Det ska bli så kul! :)

Bookmark the permalink.

One Response to SOMMARLOV

  1. Mari says:

    Så skönt med sommarlov! Den där boken har jag inte läst än, men det är två väldigt bra författare som har skrivit den. Du får säga vad du tycker sen när du har läst den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *