Ett års kalas

Igår hade vi kalas för min brorsa Lancelot som fyllde ett år. Det kom jättemycket folk, 25 pers. Vi hade dukat upp jättefint ute och det var fint väder, allt var på topp. När alla kom minglade vi lite och snackade. Maten var jättegod, Jenny hade gjort en fin och jättegod somrig och fräsch buffé. Sen öppnade vi alla presenter, de var jättefina presenter. Sen hade jag skrivit en dikt som jag läste upp, det var inget öga torrt där kan jag säga! :) Till efterrätt åt vi en supergod tårta som vi hade köpt. Jag hängde mycket med Ia, vi hade jättekul, efter tårtan så gick jag och satte mig vid de i sofforna och chillade, det var de som var kvar sist också, så det var mysigt. Många fick se min bok och de läste lite i den, roligt. Jag och farmor gick in i mitt rum och tittade lite i den, samtidigt fick vi lite egen tid, så det var roligt och mysigt. Grattis brorsan! Hoppas att ni hade en bra nationaldag! :)

IMG_2586

Tårtan

Tårtan

Jag läser min dikt

Jag läser min dikt

Födelsedagsbarnet!

Födelsedagsbarnet!

IMG_2528

IMG_6466

Många älskade min bok, rolig! :) <3

Selfie med bästa Ia! <3

Selfie med bästa Ia! <3

IMG_6467

FullSizeRender

Festligt!

Festligt!

FullSizeRender-1

Solen går ner över Sjöhagen...

Solen går ner över Sjöhagen…

 

Bookmark the permalink.

One Response to Ett års kalas

  1. Ia says:

    Bästa nationaldagen ever ????
    Kraaam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *