Mina planer för sommaren

Jag har lagom mycket planerat i sommar, och det är rätt skönt, tycker jag. När jag slutat skolan så ska jag vara med Jenny och Lance i tre veckor innan allas semester börjar. Det kommer bli jättemysigt. Vi har redan tänkt på vad vi kan hitta på. Vi kommer att ha massor av mysiga dagsutflykter till Varberg någon dag b.l.a och ha picknickar och såna där mysiga saker, ja vi kommer ta en dag i tagen helt enkelt. De tre veckorna kommer vara jättemysiga, tror jag.

Sen v.26 fyller jag år, och i år ska vi inte åka någon stans, men vi ska åka veckan efter men det kommer jag till strax. Iallafall så tänkte jag vakna upp hos pappa på min födelsedag eftersom att det var superlängesedan jag gjorde det, så det blir mysigt. Dagen innan så ska vi ha grillkväll här hos mamma med allihop, så ska vi ha lite kalas för mig, det blir mysigt.

Nu kommer jag till vad jag, mamma, Marko och Elliot ska göra veckan efter tror jag det är, strunt samma det är iallafall i närheten. Vi ska hyra en villavagn på Gotland, det ska bli riktigt kul. Jag har aldrig bott i en villavagn eller varit på Gotland innan, så det ska bli mysigt. Många säger att Gotland är jättefint, så det ser jag fram emot. Vår villavagn står inte på en camping utan på en killes tomt som han hyr ut, så det ska bli spännande.

Sen efter den veckan nästan så åker jag, pappa, Lance och Jenny till vårt favorit ställe PODGORA I KROATIEN! WOHOO! :D Gud vad gött. Vi bokade det runt jul tror jag så jag och Jenny har pratat om det supermycket, det ska bli jättehärligt. 11 nätter, en och en halv vecka, precis perfekt. Vi kommer hem den 1 augusti så det blir att vi åker senare än vad vi brukar göra, men vi tror att det bara är en fördel. Det blir första gången vi åker utomlands med Lance också.

Sen i mellan mina saker jag ska hitta på så ska jag bara njuta och ha de gött, ta dagarna som de kommer, vara mycket på stranden och bada, vi får hålla tummarna för att det blir lika gött som det har varit i helgen, 25-30 grader något sånt! ;)

Vad ska ni göra i sommar? Dela gärna med er i kommentarerna  det vore jättekul att läsa! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Mina planer för sommaren

  1. Mari says:

    Det låter som en härlig sommar! Martin och jag har inte planerat så mycket. Till midsommar åker vi till Länghem. Sedan har vi semester under juli och då kommer vi vara en vecka i Länghem och Borås, därefter åker vi hem i ett par veckor. Jag ska vara i trädgården mest, och så blir det några dagsutflykter till havet och kanske till Danmark :) Sista veckan i juli åker vi till Ystad några nätter.
    Vi får försöka ses någon gång i sommar! Ska du med till Länghem på midsommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *