Snart sommarlov

Snart är det sommarlov, jag kan inte fatta det, det är helt otroligt vad sjuan har gått fort, jag sa ju det när jag gick på jullov att det känns som att sommarlovet och jullovet hängde ihop. På torsdag är det skolavslutning på eftermiddagen. Det här tycker jag är lite tråkigt faktiskt, vi ska vara inne i skolan aula och inga föräldrar får komma, det blir så i högstadiet. Jag tror att jag är den ända som vill ha sina föräldrar med på skolavslutningen i sjuan, men jag tycker det är mysigt :).

Nu har vi kört rätt in i kaklet i sjuan, vi hade prov förra veckan och vanliga lektioner, så det känns inte riktigt som att det är sommarlov snart. Förut brukade vi städa och leka två veckor innan sommarlovet men nu är det tuffare tider! :) Jag hoppas att denna veckan är hyfsat lugn iallafall, vi har håltimma på slöjden på onsdag, för de tar inte in någon vikarie dagen innan sommaravslutningen, lugnt och skönt blir det då iallafall :). De har tagit No och tyska böcker också, hihi! :)

Snart har jag gjort sjuan och ska börja åttan, det känns helt ofattbart! Men först ska jag ha ett riktigt skönt sommarlov i mellan :). I helgen så har det känns som jag har sommarlov, för att det har varit så fint väder och varmt framför allt, helt underbart!
PS. jag har tagit denna bilden själv, så nöjd!

IMG_6435

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *