Min friska helg

I fredags så kravla jag mig till skolan, för då var jag ännu lite friskare. Men i skolan så var jag trött, men jag åkte igenom dagen på ett blött bananskal som tur var, våra fredagar är jättelugna, så det är skönt. Men sen var det skönt att komma hem och ha fredagsmys och SOVA! :)

I lördags mådde jag ännu lite bättre. Då skulle Mari och Tomas (Jennys pappa och hans fru) komma hem till oss, så vi städade hela lördagen. Sen på kvällen kom de och vi åt jättegod köttgryta och någon slags citronmous med kaksmulor på till efterrätt, ja, ni hör ju själva hur gott det var. Vi hade en underbar kväll med många härliga skratt.

På söndagen var jag trött hela dagen men på morgonen gick jag, Jenny och Lance ut på en morgonpromenad, det var ju så fint väder i helgen. På eftermiddagen åkte vi till Mari och Tomas och träffade de igen för att lämna några saker till de och samtidigt tog vi en fika ute på deras altan i det sköna vädret. En bonus var att vi fick träffa hundarna med, de lekte jag dragkamp med ute på gräset, det var roligt. Mari är en jättteduktig fotograf så hon tog massor utav bilder på mig ute på gräset, b.l.a i skottkärran :). Jag kommer lägga några av bilderna i vänster sidan av min blogg och resten i ett inlägg när jag får de, så ni kan kolla på de sen om ni vill ;).

När vi kom hem så tittade jag på film, den var jättebra.

42

4

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *