Min helg

I fredags hade vi lite fredagsmys, tittade på idol och åt gott. I lördags skulle mamma, Marko och Elliot till Sisko och Göran. För Elliot skulle sova över  där, Mari och Martin var också där. Jag skulle egentligen till pappa efter frukost men eftersom att jag ville träffa Sisko och Göran och speciellt Mari och Martin, och pappa, Jenny och kidsen skulle inte hitta på något speciellt heller, så då hängde jag med till Sisko och Göran istället. Jag träffar Mari och Martin inte förrän på jul, så jag tyckte att det lät mysigt att träffa de. När vi kom dit åkte mamma och Marko nästan direkt för de skulle iväg. Vi tog kaffe och en fika inne i vardagsrummet, goda munkar blev det. Sen gick grabbarna upp och körde tåg med Elliot och Sisko gick ut i köket och fixade med maten. Ja, och jag och Mari satt kvar där under vår mysiga filt och bara tog det lugnt och pratade. Vi satt där bara i två timmar ungefär, det var jättemysigt, skönt att bara ta det lugnt. Sen fick jag äta lunch med de innan jag skulle till pappa. Vi åt jättegod lax med potatis som Sisko hade gjort, det var snällt att jag fick lunch innan jag åkte. Mari, Martin och Göran skulle iväg en liten stund sen efter maten så då jag fick skjuts hem till pappa, det var snällt. Jag fick bonusmys med Sisko Göran, Mari och Martin, det var mysigt!

Det var på mysigt att träffa och krama på pappa, Jenny och brorsorna igen, det var längesedan jag var hos de nu. Vi tog det bara lugnt resten av eftermiddagen. Till middag åt vi jättegott kött med klyftpotatisar. På kvällen tog vi bara det lugnt.

På söndagen vid lunch åkte jag och pappa in till stan och köpte med oss lite thaimat hem som vi åt. Jag skulle träffa Kevin i söndags, vi har inte träffas på säkert sju veckor så jag bara längtade tills vi kunde träffas. Pappa körde mig till mamma också hämtade jag Elon och åkte ner till Kevin. Vi hade så mycket att prata om som ni förstår :-) Så vi tog en liten promenad. Vi åkte ner till Ica och köpte med oss lite fika, sen åkte vi till gymmet och Kevin visade det nya gymmet för mig. Etter det åkte vi ner till sjön och satte oss och tjatade och fikade på en bänk där. Han skulle iväg sen, så vi kunde inte hänga jättelänge tyvärr, men huvudsaken var att vi fick träffas. :) Det var så roligt att hänga med honom igen, det var så lägeseden, vi har det så roligt och han ger mig så mycket energi och glädje! Han gav mig en jättefin kopp som han köpte på sin semester i somras, det var snällt! Den har jag på Storås nu.

Pappa kom och hämtade mig sen också åkte vi hem och lite senare åt vi middag, högrevsgryta, så gott! Sen kom mamma och hämtade mig också drog vi till Storås. Jag grät typ halva vägen dit för att jag saknade Kevin så mycket, för jag vet att vi inte kommer träffas på en vecka minst (ännu längre om vi inte ses till helgen), också ville jag ha mer tid med honom i söndags. Men som sagt jag är jätteglad över att vi fick till att träffas. Jag har aldrig gråtit så innan över att jag saknat en kompis, det betyder att vår vänskap är stark!

Hoppas att er helg varit bra!

Tack så mycket Kevin!

Några bilder som Kevin tog på mig!

Bookmark the permalink.

One Response to Min helg

  1. Mormor says:

    Oj va mycket du hann med denna helgen! Så kul att du fick en stund med Kevin.😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *