Sovmorgon & Bowling

Igår hade jag sovmorgon för första gången på Riksggymnasiet, det var riktigt skönt. Jag började 10:15 så jag hade rätt lång sovmorgon. Jag ställde klockan på halv nio,  jag trodde inte att jag skulle kunna sova till halv nio, men det gjorde jag vilket var så skönt! Jag hade kunnat sova längre men jag ville ta en lugn och lång morgon. Jag åt frukost jättelänge vilket var så skönt, och snackade med personalen som var där uppe, det var trevligt. Jag har ju tvättdag på torsdagar men vi skulle bowla med klassen på kvällen så jag skulle inte hinna tvätta, så jag tvättade i onsdags istället, för ingen har tvättstugan då nämligen. Efter frukosten, min långa härliga frukost :), så hängde jag och en personal upp min tvätt. Sen gick jag ner och gjorde i ordning det sista för att åka till skolan.

Min dag igår var bra. På lunchen gick jag och en assistent till Ica för att köpa en sallad så jag inte skulle bli jättehungrig när vi skulle bowla. Nästa lektion hade vi mediaproduktion, så då friläggde jag! :) Vi skulle ha matte efter mediaproduktion men vi slapp den för att vi skulle få äta innan bowlingen, så vi satt och åt i klassrummet tillsammans. Sen åkte vi spårvagnen in till bowlingen i Gamlestan i Göteborg, vi ettor med assistenterna. Tvåorna skulle också va med och bowla så vi träffade de i bowlinghallen. Vi fick varsin bana, klass för klass, så vi tävlade mot varandra i klassen, lärarna och assistenterna var inte med, de bara va där och umgicks med oss, skojade som vanligt och hjälpte till.

Det var så längesedan jag bowlade. Vi hade jätteroligt och trevligt. En av assistenterna hjälpte mig när jag skulle gå fram och bowla, så vi diskuterade lite hur jag skulle ställa den här bowlingrännan för att det skulle bli så bra som möjligt :). I bojan fick jag strike typ hela tiden, så jag ledde i början, jag fick också strike en gång (nej nu glömde jag av vad det heter när man får ner alla schägglor på en gång..ja ni vet nog vad jag menar) och då hurrade alla assistenter, lärare och klasskompisar åt mig! :) Både assistenter och lärare klappade åt mig alla gånger som jag gjorde en strike och de var så förvånande att jag var så duktig när jag inte hade spelat på så länge. Våra idrottslärare var också med, så inte min idrottslärare men den andra idrottsläraren sa att jag var så duktig och hon till och med frågade om jag hade tävlat i bowling, det tar jag som en komplimang, haha (det har jag alltså inte gjort). Och jag som inte har spelat på så länge. Jag höll på att vinna men han som var sist efter mig i slutet fick mer poäng på sin sista omgång än mig. Tre poäng skilde det mellan oss, jag hade 111 och han fick 114 poäng, så nära. Men jag kom tvåa av sju elever!

Sen åkte vi spårvagnen hem, vi kom hem ungefär sju, två utav assistenterna följde oss hem. Jag tänkte gå och köpa en kanelbulle när jag kom hem eftersom att det var kanelbullens dag igår, men som tur var sa en utav personalen som skulle följa med mig att de hade kanelbullar där uppe så det var tur att hon frågade vad jag skulle köpa innan vi gick. Så jag gick och duschade och sen gick jag upp och tog en kopp te och en kanelbulle som elevhemmet bjöd på igår på kanelbullens dag, det var så gott! Det blev ett bra och mysig avslut på dagen!

Det var en superdag och en superrolig kväll på bowlingen igår, tyvärr glömde jag säga till assistenterna att de skulle ta bilder på när jag bowlade. Men här får ni se en bild på min kanelbulle iallafall :). Åt ni någon kapellbulle igår?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *