Min nya kategori!

Nu har jag skapat mig en ny kategori som heter ”RG” som ni ser i kategorilistan, och det står då för ”Riksgymnasiet” som ni flesta nog vet vid detta laget. I den kategorin finns just nu bara lite information om vad Riksgymnasiet är, min egna  tolkning. (det inlägget kommer alltid att vara längst ner på sidan om ni behöver färska upp minnet lite eller vissa för någon annan). Sen det andra inlägget jag lagt upp i kategorin är hur jag känner mig en och halv vecka innan jag ska flytta dit, mina tankar och planer inför flytthelgen. Men här i denna kategorin kommer jag att lägga upp massor utav inlägg framöver, som t.ex om flytthelgen,, bilder på mitt rum, mina första dagar, hur det känns att inte bo hemma i början, berättar kanske om min hemlängtan i början som jag säkert kommer att få, om hur det är att gå på skolan och bo på elevhemmet, om kompisar och personal och om mycket mycket mer. Så om ni bara vill läsa om allt krig Riksgymnasiet så är det bara att klicka på kategorin ”RG”. (Det kommer ju såklart upp i flödet också.) Hoppas att ni kommer att gilla min nya kategori! :)

Kategorin ”Skolan” kommer att vara kvar men den kommer inte att uppdateras längre. Men om ni vill läsa något fortfarande om min grundskola, kan ni göra det där!

Bookmark the permalink.

One Response to Min nya kategori!

  1. Matilda Löwenborg says:

    Jättebra idé att skapa denna kategori. Ser mycket fram emot att följa din gymnasietid. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *