Snart händer det!

Denna veckan och halva nästa vecka är jag bara hemma och chillar, alla har börjat jobba, det är rätt skönt att vara hemma själv en och halv vecka innan skolstart, varva ner efter min underbara sommar. Tänk nästa torsdag drar flyttlasset till Göteborg och till Riksgymnasiet, det känns verkligen på riktigt nu när det är så nära..lite pirrigt. Men även om jag tycker det är skönt att vara hemma lite innan som jag sa innan så längtar jag så mycket till torsdag, jag vill samtidigt att det bara ska bli torsdag nu! Jag är så taggad. Det ska bli så kul att komma dit och se hur mitt rum ser ut, börja packa upp mina flyttlådor, träffa alla, börja inreda..å vad kul! Mamma och pappa ska sova över med mig ända till söndag (Fast inte samtidigt såklart:)) Det ska bli så mysigt att ha mamma eller pappa där i mitt rum de första kvällarna när man ska gå och lägga sig. Och sen äta frukost, lunch och middag tillsammans där. Vi har tänk så här att torsdag till fredag kommer mamma sova med mig, sen kommer pappa och sover över mellan fredag och lördag och sen kommer mamma ner på lördag igen och sover till söndag. Sen på lördag ska jag, pappa och mamma till Ikea tillsammans för att köpa lite saker till mitt rum, det ska bli så kul och supermysig! Jag vill ju köpa saker till mitt rum redan nu, men jag får hålla mig tills jag får se mitt rum.

Å, så kul detta kommer bli! Längtar! Det är faktiskt om exakt en vecka imorgon som jag flyttar! :0 :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *