Min relation till träning

Jag älskar att träna, jag har verkligen hittat en egen hobby. Innan hade jag liksom ”bara” motorik och idrott, men nu kör jag även på min fritid. Det känns kul att jag har hittat något som jag tycker känns kul. Jag mår så himla bra också av träning, det gör alla! Min sömn har blivit bättre, jag är mycket piggare, men framför allt så är jag inte lika trött i skolan längre, jag är piggare och det tror jag beror mycket på träningen, inte bara min sömnapp som gör att jag somnar tidigare. Detta känns så skönt. Plus att jag tycker det är kul att träna också, det ger mig mer ny energi, jag blir gladare. I fredags gick jag upp halv åtta och var på gymmet halv nio med Kevin, först var vi med på Yoga och sen gick jag på bandet i tio minuter. Det är extra härligt att träna på morgonen, en bra start på dagen, för då har man gjort det och sen när man kommer hem kan man bara njuta av dagen. Jag tycker att träning  är som terapi för mig, jag släpper allt och stressar inte. Det är jätteskönt! Träning spelar lika stor roll psykiskt som fysiskt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *