Min träning innan skolstart

Min träaning under sommaren har gått över förväntan bra faktiskt. Jag har tränar när jag varit hemma och känna för det, och jag och mamma har morgontränat några månar. Jag tränade ju faktiskt två gånger i Gran Canaria också som ni vet, men inget i Halmstad. Men nu när jag är ensam hemma så har jag tagit mig till gymmet..lite tidsfördriv också :). Jag kan inte komma in på gymmet själv eftersom att jag har svårt att dra mitt kort i kortläsaren, så jag har gått dit när receptionen har varit öppen för då är dörren upplåst också. Tisdagar och fredagar har receptionen öpopen mellan 8-12 och de andra dagarna 12-18. Jag älskar ett träna på morgonen så förra veckan tisdag och fredag, och nu i tisdags gick jag till gymmet på morgonen innan frukost, jag var där typ vid nio både tisdag och fredag, så skönt. Jag älskar att träna på morgonen innan frukost, sen när jag har tränat åker jag hem med Elon och duschar och äter frukost, och sen resten av dagen kan man bara ta det lugnt och chilla, (det kan man såklart göra utan att ha tränat också, men för mig känns det extra gött att chilla när jag har tränat), det är så underbart! Då känner jag frihet.

Bookmark the permalink.

One Response to Min träning innan skolstart

  1. Inger Svensson says:

    Alice, du och jag har inte träffats sedan du var liten. Din mamma och pappa lärde jag känna när jag var kund på Responstryck. Din mamma och jag gjorde broschyrer och annonser och allt möjligt tillsammans. Det var grymt kul att jobba med Annelie. Och nu skriver jag till dig. Till Annelies stora dotter och Elliots storasyster. Jag vill önska dig lycka till på gymnasiet. Vill du höra av dug någon gpng och berätta så är det naturligtvis jättekul. Stor lyckatillkram från Inger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *