Min vardag – onsdagar

I detta inlägget tänkte jag berätta om hur mina onsdagar ser ut, jag har gjort ett sånt här inlägg om tisdagar, i detta inlägget kommer jag inte berätta om min morgon eller om vilken hjälp jag får på lunchen, eftersom att jag skrev om det i mitt förra inlägg, det blir kanske tjatigt om jag skriver om det två gånger. Kika gärna in det inäggen om ni missat det: https://www.alicegrimm.se/min-vardag-tisdagar/

Onsdag morgon börjar med SO i vårt klassrum, om jag vet vad jag ska göra går jag in i mitt lilla arbetsrum och jobbar, om jag inte vet så stannar jag kvar i klassrummet och lyssnar. Jag brukar alltid lyssna på musik när jag jobbar, det är så härligt tycker jag, faktum är att jag jobbar bättre och snabbare då. Efter SO tar vi Rulle till bilden som vi har nu, innan hade jag Hemkunskap. På bilden sitter jag alltid i Rulle för det är bekvämast så för mig. Jag tar även energidrycken där för att få lite mer energi. Sen sitter jag bara och målar och lyssnar på musik i två timmar…så underbart! Just nu håller vi på med att göra varsitt skivomslag, vilket är så roligt! Efter två timmar så är man tillbaka till verkligheten igen, och då är det dags för lunch (läs om min lunch i mitt andra inlägg), äta, äta, äta.

Sen Rullar vi från matsalen till klassrummet där jag har mitt favoritämne, svenska. Antingen skriver vi på en uppsatts eller projekt, läser vi eller så pratar vi bara. Svenskan är alltid lika kul, speciellt om vi ska skriva uppsatser, det älskar jag. Efter svenskan sitter jag kvar i klassrummet för direkt efter har vi engelska. Innan på onsdagar hade jag extra tyska efter, men nu har vi flyttat den till måndagar istället, det passar mycket bättre. Och då blir onsdagarna kortare igen, så då slutar jag 14:10 som alla andra.

Det blev ett lite kortare inlägg idag i jämförelse med inlägget om mina tisdagar, men det är för att onsdagar är en kortare och lugnare dag än tisdagar. Men torsdagar och fredagar är längre och mycket mer att skriva om, så om ni tycker jag ska skriva om de får ni jättegärna lämna en kommentar!

Bookmark the permalink.

One Response to Min vardag – onsdagar

  1. Annika Adelborg says:

    Hej Alice! Din onsdag låter som en mysig skoldag, tack för att du delar med dig, nu är det ju fredag i morgon och sedan är det sportlov och det blir väl skönt med lite ledighet kan jag tänka mig! Stor kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *