Mina idrottsresultat! Herregud!

Förra tisdagen så gjorde jag de här testerna på idrotten. Jag har tränat så mycket på de under två månader! En gång i veckan kan man säga! Det visade också resultat, herrgud! Jag kom till och med över min målsättning! Både Kiki och min idrottslärare Camilla tittade på mig som typ ”ska du fortsätta?” Camilla blev så imponerad av mig, och Kiki också för den delen. Men det är alltid lika kul att imponera på sin idrottslärare. Camilla sa det till min klasskompis som skulle hämta en sak, och han bara tittade på mig ”hur mår du Alice?” :). ”Jag skulle aldrig orka hålla ut armarna så länge!” Mina bra resultat var ju att jag hade tränat så mycket på de övningarna, men också att jag hade lite extra energi eftersom att jag hade fått reda på att jag har kommit in på Riksgymnasiet på måndagen, det sa också Camilla. Psyket spelar mycket roll i det fysiska mer än man tror. Men det var så himla kul att det gick så bra! Den kvällen sov jag lite extra gott!

Här ser ni mina resultat första gången, min målsättning och mina sista resultat.

Bookmark the permalink.

One Response to Mina idrottsresultat! Herregud!

  1. Mormor says:

    Va du är duktig Alice 😙 Vet ingen som är så idog som du😊 Bra jobbat 😙👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *