Mina planer i sommar

Nu ska jag berätta om mina sommarplaner som jag inte gjort för er än, varför vet jag som sagt inte. Nu v.28 är jag i Polen som jag berättade om i mitt förra inlägg. Efter Polen v.29 har vi inget planerat, vi ska bara vara hemma i Sandared. Hoppas på fint väder så vi kan ligga på stranden, sola och bada. Jessica med familj kommer på en sommargrill på fredag v.29, det blir mysigt. Pappa och Jenny har bokat stugan i Halmstad i år igen, samma stuga som vi hyrde förra året, ni vet den stugan som låg precis vid havet och Östra stranden. De ska vara där i två veckor i år, så vecka 29 och 30 ska de vara där. Jag ska vara där vecka 30 tänker jag, så det blir riktigt nice. Får hoppas på bra väder så man kan ligga på stranden och bada i havet. V..31 när vi kommer hem ska jag vara hos mamma. Det blir bara jag, mamma och Elliot den veckan eftersom att Marko jobbar. Då ska vi åka till Helsingborg och götta oss bara vi tre. Vi har bokat ett hotell, vi ska vara där tisdag till torsdag, så det blir mysigt.
Det är väll det jag har planerat, så det ser jag fram emot nu efter vår underbara trip i Polen. Sen har vi lite saker som är oplanerade än så länge. Jag kanske ska hälsa på Wilma i hennes stuga, det vore superroligt så det hoppas jag blir av. Vi har fått lite datum som vi i Grimm släkten sjua träffas i Jeanett och Martins stuga, så vi får ta ett datum när de flesta kan. Jag var ju inte med förra ärret för då var jag i Halmstad, så jag hoppas verkligen att jag kan följa med i år, för det är verkligen så mysigt när vi träffas allihopa.

Ja, det blir en rolig och händelserik sommar i år också! Vad har ni planerat i somnar?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *