Sommartorsdag med mamma

I torsdags åkte jag och mamma direkt till stan i Borås från Länghem eftersom att vi skulle gå på Molly Sadén på sommatorsdagen. Vi var rädda att få regn på oss eftersom att det hade regnat hela dagen men prognosen sa att det inte skulle regna under kvällen så vi hoppades på att den skulle stämma! När vi kom till stan var klockan ungefär åtta, Molly skulle börja spela vid nio. Det var lite kallt så vi stack in på Espresso House och köpte med oss något varmt att dricka, jag tog en varmchoklad.

När vi kom ut körde vi direkt upp på rullstolsrampen så att vi skulle få en plats längst fram. Hon började direkt med två låtar på raken. Sen sa hon hej till oss och pratade lite. Molly verkar som en glad och snäll person. Hon körde såklart massor utav goa låtar, några kände jag inte igen men de flesta. Jag hade hoppas på att hon skulle köra låten ”sand” och låten ”större” men framför allt den senaste låten ”den som e den”, den är en utav mina topp fem favorit låtar just nu, så den hade vart kul att höra live. Men jag var nästan säker på att hon skulle köra sina populäraste låtar…och det gjorde hon. Och det var så bra! Stämningen bland folket var också bra. De jublade och skrek, det gör mycket med en sån publik.

Mitt i spelningen så hoppade hon ner från scenen och gick ut i publiken medans hon sjöng. Hon gick såklart inte så långt men jag tycker att det är kul när artister inte bara står på scenen utan gör lite sådär oväntade saker.

Det var en mysig kväll med mamma på en sommartorsdag! Vi frös inte heller på hela kvällen, så det var skönt. Vi började frysa när vi var på väg till bilen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *