Nu drar jag till Polen

Idag åker jag med mamma, Marko och Elliot på semester, vi ska åka till Polen! Jag har inte berättat om mina semester planer i år för er kom jag på, men nu vet ni det, vi åker till Polen idag, hihi! Vi ska åka till Sopot som ligger i Polen, vi har hyrt en liten lagom lägenhet där med altan tror jag vi hade. Så det ska bli jättemysigt. Det sägs att det ska vara så fina stränder i Sopot, nästan Maldiva liknande stränder, jag hoppas verkligen att det blir fint väder nån dag så man kan ligga och ha det gött på de fina stränderna, och kanske bada till och med. Vi ska vara där en vecka, alltså söndag till söndag.
Vi ska åka nattbåt dit, det ser jag fram emot jättemycket också, det ska bli så mysigt. Mamma och Marko har hyrt en handikapphytt så det ska bli lättare för mig och vara lite större, så det blir bra. Nu kanske ni tänker: men det tar väll inte en hel natt till Såpot? Ni har helt rätt, men båten går på halvfart så man ska kunna åka nattbåt dit. Båten går klockan nio från Karlskrona på kvällen och är framme vid åtta på morgonen.
Vi har med oss bilen på båten så vi kan ta oss runt i Sopot om det blir sämre väder någon dag, vi har också med oss Rulle.
Vi ska åka och hälsa på några kompisar på söndag på vägen till Karlskrona, och hänga lite där och käka lunch, så det blir något stopp på vägen! Det blir en trevlig resa med familjen, mysig och rolig!
Har ni varit i Sopot någon gång? Kom gärna med tips om ni har några, det uppskatar vi gärna! :)

Ni kanske undrar om jag ska blogga där nere, men nej, nu tar jag semester från bloggen ett tag, men jag har förberett andra inlägg som kommer upp lite då och då under veckan, så sluta inte läsa för att jag är på semester! :)

Väskan är också redo!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *