Mina planer i sommaren

Vad ska jag göra i sommar? Det ska jag berätta om ni vill läsa. Nu har jag varit hemma själv i tre veckor ungefär, de veckorna har gått rätt fort tycker jag, varit rätt skönt. Jag har mest chillat hemma men också hittat på saker, åkt buss och träffat folk. Men idag (fredag) går mina familjer på semester. Det ska bli skönt faktiskt, nu längtar jag efter lite sällskap och att hitta på lite saker. Ikväll kommer pappa och familjen och hämtar mig för de ska fira mig lite på en restaurang i Borås som sagt. Så jag får först fira med mamma och Marko att de gått på semester och sen med pappa och Jenny, kul! :) Sen är jag där i helgen. Det ända vi har planerat tror jag är att kolla på när Sverige möter Englad i VM på lördag, heja Sverige! På måndag ska jag och mamma till stan och göra några ärenden, sen tänkte jag åka till pappa igen på tisdag. Sen på torsdag ska jag tillbaka till mamma för då ska vi till Ullared på kvällen som vi alltid brukar göra på sommaren, det ska bli så mysigt. Elliot får barnvakt :). På fredag drar jag, pappa, Jenny och barnen till Ia och Jon på en minisemester ner till Råå. Det ska bli så mysigt. Jag längtar verkligen till kusten nu, speciellt doften utav hav, I love!

På söndagen åker vi direkt till Ölmanäs för pappa, Jenny och barnen ska vara där i en vecka då. Så då ska vi titta på VM-finalen med farfar och äta lite gott, det ska bli så mysigt tycker jag och spännande. Antingen stannar jag där till måndag eller tisdag, jag vet inte riktigt än, och sen vet jag inte hur det blir men förmodligen kör pappa mig halva vägen hem och mamma, Marko och Elliot möter upp oss på halva vägen, så blir det ett litet äventyr för mamma, Marko och Elliot med, win win! För på onsdagen ska vi åka på semester (mer får ni veta längre fram), så det blir verkligen mycket fläng nästa helg, men det är kul, det är ju roliga saker! Men jag tror att jag åker hem på måndagen även fast jag vill stanna till tisdagen i Ölmanäs, men jag känner att det är skönt att ha en dag hemma och pilla lite på innan man åker iväg igen.

Sen när vi kommer hem från vår semester så får jag bara vara hemma i någon dag innan jag, pappa, Jenny och kidsen ska åkta en vecka till Halmstad och bo på östa stranden i en liten stuga där. Det ska också bli jättehärligt! :) Vi ska dit v. 31, så det är alla mina föräldrars sista semester vecka, så sen blir jag själv igen. Men då är det inte långt kvar tills jag flyttar till Göteborg! :D

Jag ser fram emot de här sakerna så mycket, det ska bli så roligt! :) Sen blir det nog lite dagsutflykter också, jag, mamma, Marko och Elliot ska åka till Liseberg någon dag också, som vi alltid brukar göra på sommaren. Men det här är de stora grejerna iallafall som vi har planerat!

Har ni semester eller sommarlov nu? Vad ska ni hitta på? Jag är nyfiken! :)

Tack för förslaget på inlägg, det var kul att skriva om mina planer i sommar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *