Födelsedagsmiddagen

I fredags hämtade Jenny mig oss mamma också åkte vi med Hamilton in till Borås. Pappa hade bokat bord på den nya restaurangen Town House som ligger i rådhuset, det är samma ägare som på La Capita. Vi satte oss på uteserveringen vid vårt bord och vätande på pappa och Lancen. Det var väldigt sköna stolar. Det var en magisk fin kväll, varmt och skönt, vi frös inte på hela kvällen. Sen såg jag pappa, Lancen komma gående med Kevin med sig. Jag bara är det verkligen Kevin, och det var det. Jag visste inte att han skulle vara med, så jag blev verkligen överraskad, men så himla glad. Han satte sig bredvid mig och jag hälsade på pappa och Lancen. Sen beställde vi in lite dricka och förrätt och satt och tjatade. Jag fick två presenter som jag öppnade, i det ena var det en bodymist från Jenny och pappa som doftade så gott. Sen var det en present från Ia och Jon, som var en spännande bok. Jag blev superglad, tack så mycket! Sen fick jag och Kevin in vår förrätt. Vi beställde in varsin carpaccio på oxfile. Den var så tunn under grönsaksbladen så jag såg nästan inte den, men den var så god.

Till huvudrätt tog de andra kött och jag tog torsken, den var så god. Det var jättegoda runda potatisar till och under fisken låg det massor utav goda kokta grönsaker. Efter maten så fick vi aldrig någon efterrättsmeny, men de la fram bestick till oss iallafall, så jag tyckte det var lite märkligt. Det tog ganska långt tid också. Men efter en stund kom två tjejer ut med en tårta i handen med ljus på, en tårta som inte finns på menyn utan som de bara hade gjort till mig, till oss, det var väldigt speciellt och snällt! Så sa de ”grattis” och skar upp en tårtbit till mig. Den ena tjejen tog även kort på mig och la ut det på restorangens instagramkonto :). Tårtan var täckt i choklad och det var även choklad inuti tårtan som jag älskar. Det var även chokladgrejer och bär uppe på tårtan. Sen var det kall glass inuti, det var väldigt somrigt och lite speciellt. Den tårtan var så himla god!

Sen gick jag och Kevin in i restaurangen och kikade, restaurangen var supermysig. Det såg ut typ som att man kom hem till någon, de vill få den känslan hos folk, det lyckades de med i mig iallafall. Det var olika rum med mysig inredning och bord och stolar i. Jag vill gå dit någon gång på vintern och sitta där inne och äta också, det verkar så mysigt. Sen gick vi till bilen, jag åkte med pappa och Kevin, pappa körde hem Kevin innan vi åkte hem till oss.

Jag hade en underbar kväll i fredags! Det var med ett underbart sällskap, med kvällssolen i ansiktet och med god mat, kan det bli bättre? Vi bara satt och njöt, pratade och skrattade hela kvällen! Det var som en present till att Kevin följde med! Han gjorde  min kväll ännu bättre!

Tack så mycket till alla som var med! :)

Så här glad var jag när Kevin hade kommit! :-)

Paketöppning

Förrätten!

M

Mat! :)


Tårta! :)

Deras foto på tårtan som de la upp på Instagram!

Deras instagramstory eller Facebookstoryn! :D

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *