Missar julmyset i skolan

Idag är jag hemma också, för att ta en extra dag. Tur i oturen faktiskt, tur för att jag inte missar något i skolan, men otur att jag missar det julmysiga som är nu det sista på terminen, nästa jul  är jag inte på Sandgärdskolan. Idag skulle vi ha brädspel och godis med klassen bestämde Jonas, plus att den som hade fullast jultröja vinner. :) På min matte skulle min lärare fixa lite överraskning, julmys, undra vad det skulle vara undrar nyfikna Alice. Jag har ju egen matteundervisning, det är så bara för mig, Det roligaste på hela denna dagen skulle vara på idrotten, då skulle Kevin ha bodaattack med våran klass och hans klass, det skulle vara så kul. Men det är ju bättre att jag tar en extra dag så jag blir frisk ordentligt och kan gå imorgon på avslutningen! Imorgon får vi våra betyg för höstterminen, jag är så exalterad över att få se de!

Önskar att musikhjälpen var nu!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *