Tredje advent

Igår var det tredje advent, tredje ljuset tänt, exakt en vecka kvar till julafton, det har gått fort från första till tredje advent tycker jag. Igår åkte jag till Jenny och pappa för lite kalas för Hamilton, han fyller egentligen på torsdag nästa vecka. Nästan alla våra släktingar kom, vi åt julmacka och en jättegod tårta. Sen fick Hamilton presenter och Lancen lite med. Jag fick julklappar av farfar, Carin och Mona eftersom att vi inte ska träffas på jul, tack så mycket till er! Det är jul snart hörni, det känns så mysigt! Jag älskar precis allt med julen faktiskt. Det har varit snö och snöat i mer en en vecka nu, och inte försvunnit. Jag hoppas verkligen att det ligger kvar en vecka till, till julafton och juldagen. Det är så fint med snö,  det lyser upp så fint och det blir en härlig julstämning! Jag har handlat alla julklappar till jul förutom till det stora julklappsspelet med Grimm familjen, vet ej när jag ska hinna åka in till stan och lösa det, får nog bli ett köp på internet kanske. Brukar ni ha julklappspel i eran släckt? Vi har det även fast vi inte har små barn i familjen. Det är så roligt! Alla kan vara med. Tredje advent kom en dag försent p.g.a att igår blev jag sjuk på kvällen så då orkade jag inte blogga. Jag är glad att jag blev sjuk nu för då har jag en vecka till julafton att bli frisk på. Idag är jag hemma och chillar, njuter av julmusik och granen!

Bookmark the permalink.

One Response to Tredje advent

  1. Mormor says:

    Visst är det mysigt när det är vitt ute. Krya på dig så ses vi snart 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *