Matte NP & Tomtejakt

Igår hade jag och Kevin mutliga nationella prov i matte, det gick jättebra. Kevin hade redan gjort provet så han visste lite hur det skulle gå till. Det var jätteskönt att göra matteprovet mad Kevin. Han skrev det jag sa och diskuterade med mig. Sen efteråt hade jag tre timmar att döda, för de andra var på högskolan och var på studiebesök, jag var inte med eftersom att jag hade nationella prov på morgonen. På de tre timmarna byggde jag hus i 3D, i ett jättecool program som vi hade inlämning i fredags i tekniken. Jag gjorde ett handikappad hus ned ramp ner till min altan :). Jag fick bra poäng/betyg på den. Sen hade jag fredagsmys med mamma och Elliot, jag och mamma tittade på Wahlgrens värld.

Idag var jag med Kevin på gymmet och höll han sällskap när han städade, om jag inte hade en cp-skada hade jag hjälp till :). Sen var de tomtjakt i sandared idag så vi stod där med lotteriet och tomtecheferna och spelade julmusik b.la. Sen gick jag och Kevin tomtejakten tillsammans. Det var så här att det fanns tomtar i några företag och affärers fönster över hela Sandared som man skulle räkna och skriva upp. Det var roligt. Sen när vi kom tillbaka fick vi glögg och pepparkakor och köpte tio lotter, vi vann en mösa i ett paket. Sen åkte vi ner till gymmet efter allt var slut, sen hämtade mamma oss där.

Det var en mysig dag! Mysigt med lite snö.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *