Mitt handikapp: Besegra lite CP

Idag provade jag igen om det gick nu och mata Elliot med flaska och amningskudde. Det gick den här gångar, vad glad jag blev utav att faktist klara det att håla flaskan.Tyvärr så höll det bara i 1 minut, men det var ju ändå bra. Han var lite gnällig eller så var det för att jag höll armen rakt ut under hans huvud eller något. Blev glad när jag gjorde det! :=).

Jag har också lärt mig i skolan att göra en sak som jag aldrig har klarat innan…att knäppa jackan utan hjälp när jag sitter eller sitter i rullstolen. Nu håller jag på att öva på det varje dag i skolan. Jag och Helén sätter upp nya mål när vi kommer på dem, det gillar jag :-).

Ännu en gång som jag besegrar lite över min CP, blir så himla glad när jag gör det så det går ens inte att förklara känslan :)

 

elliot i my bed

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *