Mitt handikapp: Börja åka buss

Jag ska börja åka buss själv, whoho! På onsdagar åker jag in till träningen själv också möer mamma upp mig upp mig där jag stannar också åker vi till träningen. Nu första gången var mormor med mig och åkte buss, det var mysigt. Vi gick ner och väntade på bussen. Vi satt där uppe så att jag såg var jag var, så jag har lite koll när jag åker själv sen. Mitt busskort ligger i ett litet fodrar men när jag skulle betala med det så behövde jag inte ta ut det ut den här plastfickan den ligger i, det trodde jag, utan att man håller bara den över en automaten, det tyckte jag var bra. Marko och Elliot följer mig ner varje gång så att de ser att jag har hoppat på bussen. Jag kanske inte ska sitta där uppe som jag och mormor gjorde så att jag har lätt att komma på och ut bussen, utan vi såg en plats längst fram som jag kunde sitta på, så kan jag komma in lätt och ut lättare på bussen, smart.

En nu en sak som gör mig ännu mer självständig. Det här ska bli spännande! :)

Processed with MOLDIV

 

image

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *