Mitt handikapp: Drömmar av framtiden

Mitt handikapp har format mig till den personen jag är idag, utan mitt handikapp skulle jag inte varit samma person. Jag ger aldrig upp och jag har en vilja av stål. Men för mig betyder att lyckas allting, att lyckas med livet, och det ska jag göra även i denna situationen som jag är i idag, mitt handikapp ska inte få stoppa mig.

Jag har drömmar som alla andra och mitt handikapp ska inte vara ett hinder för mina drömmar. Jag ska ha ett liv precis som alla andra. När jag blir vuxen ska jag ha ett vuxen liv, en fantastisk man som hjälper mig och stöttar mig i allt, barn, villa och ett helt underbart liv. Men framför allt ett lycklig liv, mitt handikapp ska inte stoppa mig. Jag vet att det är lite förtidigt att börja fundera på  framtiden, men jag vill ändå fundera, och förmedla mina känslor. Det är spännande att fundera på framtiden. Också vill jag säga till så många som möjligt där ute att ingenting är omöjligt med ett handikapp.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mitt handikapp: Drömmar av framtiden

  1. Eva says:

    Så underbart att läsa!Tänk om alla kunde tänka så positivt som du min underbara Alice♡Kram

  2. Frida Johansson says:

    Fina kloka Alice <3 Du ger så mycket energi med din positivitet! :) <3 Jag ser framemot att följa dig i framtiden, du kommer klara allt du tar dig an! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *