Middag på Hell’s Burger

Igår var vi och åt middag på Hell’s Burger. Jag har aldrig varit där förut, så det skulle bli spännande. Det var ett mysigt ställe, jag fick sitta i en ”soffa”, jag tycker det är charmigt med soffor, det är lite mysigt. Vi beställde lite olika såser, lite pommes och lökringar, lökringarna var frasiga och så goda. Min handburgare var den mest godaste handburgaren jag har ätit i mitt liv, den var så himla god. Jag har inte ätit så många handburgare på restauranger kan jag inte säga, men dem få gångerna jag har ätit det så är den här klart den bästa, 10 av 10 poäng! Kötet smakade mycket, det var så kryddstarkt och det gillar jag när det är mycket kryddor på, och kryddorna gav effekt på brödet också, så brödet var extra gott.

Det var så perfekt! Sen kunde man ta milkshake till efterrätt eller till handburgaren om man ville. De hade nämligen ”inga” efterrätter där förutom de milkshaken då. Så jag tog en sån till efterrätt. Jag tog en med oreon kaka i, och den var supergod den med. Vi åt ganska tidigt så vi kom hem vid ungefär halv åtta, så då hade vi lite lördagsmys :).img_4689

Alltså, ser ni hur god den ser ut!

Alltså, ser ni hur god den ser ut!

Bästa måltiden sen La capita besöket!

Bästa måltiden sen La capita besöket! Allt de goda på en och samma måltid! De lökringarna ser bara så goda ut!

Det var coolt att de brände på sitt namn på handburgarbrödet.

Det var coolt att de brände på sitt namn på handburgarbrödet.

Min goda efterrätt! :)

Min goda efterrätt! :)

 

 

 

Bookmark the permalink.

One Response to Middag på Hell’s Burger

  1. Matilda says:

    Älskar den shaken, drack tre stycken på en kväll :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *