Skolan: Höselkontroll, veckaprat

Hoppas er vecka har varit bra, min vecka har varit jättebra. Igår fredags hade jag tyska prov. Vi har jobbat mycket nu med att vi ska beskriva rum, så vi fick ett okänt rum på provet som vi skulle beskriva, det gick jättebra tyckte jag, jag hann färdigt med det. Plus att vi skulle ha dem glosorna som vi har haft under höstterminen hittills, jag han inte klart med att översätta glosorna så det ska jag få göra på måndag. Provet känns bra hittills. När jag gör prov så behöver jag lite extra tid på mig, och det är jag glad att jag får.

I måndags var det hörselkontroll i skolan, det har jag aldrig varit med om innan i skolan alltså, så jag blev lite förvånad när Helen sa det. Men iallafall jag hörde inte så bra tyvärr, när skolsyster tittade i mina öron så hade jag massor av vax i dem, det förklarade saken. :) Så nu har vi köpt ett sprej mot vax jag ska spreja i öronen morgon och kväll, så får vi se om jag hör bättre på måndag då jag ska på återbesök. :)

I sjuan gjorde jag ett eget träningspass i idrotten som jag har kört några gånger nu. Så i tisdags gjorde jag det på idrottslektionen, det var jättejobbigt och jag blir jättesvettig efter det passet, men det är bra för mig. Så i onsdags hade jag träningsverk i låren, men det är skönt med träningsverk tycker jag för då vet man att man har kämpat på ordentligt. Igår gjorde jag också det passet på idrotten. Jag gör det när jag inte kan vara med på det dem andra gör.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *